Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2015. január 18. vasárnap
 * ABSZOLÚT REKORD * 
Köszönjük annak a 297 négylábúnak és több mint 500 kétlábú résztvevőnek, akik eljöttek az idei első, sorrendben a 83. Vizsla Túrára! 

83_vt.jpgTollár Mónika és Emma Alapítók 
(Fotó: Vizslafotózás.hu)


Örülünk, hogy az idő kegyes volt hozzánk és a 8. születésnapunkat ilyen sokan és ilyen jó hangulatban (és abszolút problémamentesen) ünnepelhettük együtt a legeslegelső túra helyszínén, a Kamaraerdőben.
A létszámból ítélve (mely minden eddigi rekordunkat megdöntötte és várakozásunkat felülmúlta) egyértelműen látszott, mennyire vártuk mindannyian az újévi, első közös kilométereket és önfeledt hancúrozást a szabadban. 
Ezúton szeretnénk hálánkat és elismerésünket kifejezni minden gazdinak és kutyának, akik végtelen türelemmel és szeretettel álltak-vártak a sorukra a hosszasan kígyózó regisztrációs sorban. Egyszerre volt öröm és büszkeség látni, hogy a VIZSLÁSOK milyen fegyelmezetten és kulturáltan kezelték a korántsem könnyű, váratlan helyzetet!


Köszönjük a VizslaBoltnak, a Futrinka utca Vizslamentő csapatának, a Vizslamentésnek, a PLATINUM NATURALnak és nem utolsó sorban a Vizslafotózásnak, hogy velünk ünnepeltek!

Köszönettel tartozunk Könözsi Szilvinek, Pécz Dávidnak, Lengyel Lászlónak és Kollár Misinek, akik ajándékokat a helyszínre szállították, amely a négylábúak szerint feledhetettlen volt :)
Köszönet jár Tajthy Gabinak, Tóth Edinának és Szűcs Attilának és nem utolsó sorban a stáb valamennyi tagjának, akik verssel és ajándékkal icipici műsorral ünnepelte meg az évfordulót.
Reméljük, 2015-ben is számos klassz helyen és jobbnál jobb kirándulás alkalmával leszünk együtt veletek!
Már most írjátok be a naptáraitokba az idei Vizsla Túra-időpontokat, mert bár a helyszínek (az engedélyezések miatt) alkalomadtán változhatnak, a dátumokat kőbe véstük: 
84. Vizsla Túra: 2015. 02. 22. Csévharaszt
85. (JUBILEUMI) Vizsla Túra: 2015. 03. 29. Pusztavacs
12. Vizsla Weekend: 2015. 04. 8-12. Városlőd
86. Vizsla Túra: 2015. 04. 12. Városlőd
87. Vizsla Túra: 2015. 04. 26. Szokolya - Királyrét
88. Vizsla Túra: 2015. 05. 31. Gyömrő
89. Vizsla Túra: 2015. 06. 28. Pátka

 

Visszajelzések azoktól, akik ott voltak:
(Új hozzászólást, a "Belépés/Regisztráció"-n keresztül bejelentkezve lehet tenni.)