Vizsla TúrákPowered by NetOffice

45. Vizsla Túra Galéria
2011. november 21. hétfő2011. november 21. hétfő

vélemények.jpgKöszönjük a szervezést, az enni és innivalót, nagyon várjuk a következőt. Mindegyik vizslatúra szuper, jól érezzük magunkat, Indy kutyánk is nagyon várja a 2012. januárt. Örülünk, hogy magyar vizslánk van, mert más kutyafajtának nem szerveznek ilyen jó programot:)) Porubenné Körömi Anikó

 

 


45. Vizsla Túra köszönőlevele
2011. november 21. hétfő

Köszönjük annak a 75 vizslának és majd 150 gazdinak, akik résztvettek a kora déli időben az idei nyolcadik összesítve a 45.Vizsla Túrán Pusztavacson!
Köszönjük Pusztavacs Polgármesterének, Jegyzőjének és a település lelkes önkénteseinek, akik zsíros kenyérrel, meleg teával várták a vasárnap álmosan ébredő Vizslatúrára érkezőket.

 • Köszönjük Kollár Misinek, aki a z Újhartyáni túra után az Ország középpontjába vitte a VizslaTúrát.
 • Köszönjük a Stáb minden tagjának, hogy aktív részvételükkel ismét öregbítették jó hírünket

Találkozunk 2012 januárjában, amikor az 5-dik születésnapunkat ünnepeljük.
A tervezett helyszín: Kamaraerdő
44. Vizsla Túra Galéria
2011. november 2. szerda2011. november 2. szerda

vélemények.jpg„Tisztelt vizsla tulajdonosok! A mai napon mint érdeklődő, vettem részt az újhartyáni túra kezdetén, gratulálok ahhoz a szervezettséghez, amit ott tapasztaltam. Az a sok mosolygós, barátságos ember, a rengeteg vidám, jó kedvű kutya. (ha nem imádnám annyira a pumit, istenbizony, átpártolnék...) Külön gratulálok a www.vizslatura.hu oldalhoz. Köszönöm a település nevében a 44. vizslatúra újhartyáni reklámját és köszönöm Kollár Misi munkáját. Várjuk Önöket máskor is! Lauter Antal, Újhartyán44. VizslaTúra köszönőlevele
2011. november 2. szerda

Köszönjük annak a 80 vizslának és majd 160 gazdinak, akik résztvettek a gyönyörűen kellemes, napos időben az idei hetedik, összesítve a 44.Vizsla Túrán Újhartyánban!
Először voltunk újra létszámkorlátozás nélküli helyszínen. Köztudomású, hogy VizslaTúra volt, van, s lesz, míg a Földön vizsla lesz. Köszönjük, mert nélkületek nem lehetnénk.

 • Külön köszönjük Kollár Misinek újhartyáni társunknak, aki a túrát kitalálta, lelkes és mindenre odafigyelő házigazdánk volt.
 • Misi minden engedélyt megszerzett, a nehézségeket letudta, sőt még meleg teát is szerzett a Tamás vendéglőben fáradt csapatunknak.

Visszajelzések, Galéria >>
Szándékaink szerint idén, november 20
-án, évbucsuztató VizslaTúrát tartunk. A tervezett helyszín: Babatvölgy. (Gödöllőtől nem messze)


 43. Vizsla Túra köszönőlevele
2011. október 19. szerda

43_vt copy.jpgKöszönjük annak a 40 vizslának és gazdájának, akik a nagy távolság ellenére  részt vettek az idei hatodik, összesítve a 43.Vizsla Túrán Monostorapátiban!

Elöször voltunk ilyen távol Budapesttől, de a napsütés, a rohangáló vizsik és a helyiek szeretete mindent felülmúlt.

 • Köszönjük Hárshegyi József Polgármesternek a gondos odafigyelést és a szívélyes vendéglátást.
 • Köszönjük Hárshelyi Márk Veszprém megyei Kormányhivatal munkatársdának az engedélyeket.
 • Köszönjük Czapáry Ritának aki lelkes és mindenre odafigyelő házigazdánk volt.

 2011. szeptember 21. szerda

vélemények.jpgSziasztok !
Nagyon jól éreztük magunkat, Marcipán ismét nagyon jót játszott , és nagyon kellemesen elfáradt (azóta alszik) ! Tényleg jó volt látni ismét a sok vizsit, már nagyon hiányzott a látványuk HAJRÁ VT !!!!
Üdv.: Erika, Zoli, Marcipán


 


42. Vizsla Túra köszönőlevele
2011. szeptember 21. szerda

42_stamp.jpg

Köszönjük annak a 60 vizslának és gazdájának, akik a nehéz helyszínkörülmények és a létszám limitálás ellenére  részt vettek az idei ötödik, összesítve a 42.Vizsla Túrán Kecskeméten, a Csalánosi Parkerdőben!

Szép időnk volt és a rengeteg boldog rohangáló vizsla és gazdája megerősítettek minket abban, hogy amit csinálunk arra szükség van.

Ennek bizonyítékául: Találkozunk 2011. október 30-án, vasárnap! A helyszín: Újhartyán lesz. Létszámkorlátozás : NINCS!!!
További információ a Túráról, október 2. hetében, itt a vizslatura.hu oldalon és a facebookon is.
42. Vizsla Túra Galéria
2011. szeptember 21. szerda41. Vizsla Túra Galéria
2011. április 20. szerda2011. április 18. hétfő

vélemények.jpg

"Köszönet Nektek kedves Vizsla túra Stábtagok/Szervezők, azért a sok sok türelemért, elszántságért, kitartásért, amivel újra és újra megvívjátok a csatát önkormányzatokkal, vadásztársaságokkal, vagy éppen Mariska nénivel, aki a tyúkjait féltve próbál keresztbe tenni nekünk, csak azért, hogy az a több száz vörös ördög négylábú kedvenc és gazdája eltölthessen egy kellemes felejthetetlen vasárnap délelőttöt a természetben. Őszintén remélem, hogy a mai túrán felmerült problémák ellenére sem kerül veszélybe ennek a remek kezdeményezésnek a jövője, mert nagyon nagyon hiányoznának a túrák kedvenceinknek és gazdiknak egyaránt. További sikeres fáradozást kívánunk és még egyszer köszönjük!"


 


41. Vizsla Túra köszönőlevele
2011. április 18. hétfő

DSC_1046_stamp.jpgKöszönjük annak a 70 vizslának és gazdájának, akik a váratlan és kényszerű helyszínmódosítás ellenére részt vettek az idei negyedik, sorrendben a 41. Vizsla Túrán 2011. április 17-én, vasárnap a Pátkai víztározónál! Egyúttal sajnálattal kell közölnünk, hogy az elmúlt hónapok történéseinek köszönhetően a következő Vizsla Túra időpontja a helyszín hivatalos engedélyeztetéséig bizonytalan!


vizslaezres3.jpgA 41. Vizsla Túrán összegyűlt regisztrációs pénzt (50.000 Ft) az alábbiakra használtuk fel:

 • Simó Tamás és Komlósi Edit szobájának költsége a Vizsla Weekenden (Walden Hotel, Dobogókő, 2011. április)
 • anyagi támogatás a vecsési Bálint Ágnes Emlékháznak

 


 2011. március 28. hétfő

vélemények.jpg

Sziasztok!

Nagyon tetszett a mai kalandtúra! Jópofa volt és szemmel láthatóan élvezték a gazdik (mert hogy a kutyák is, az természetes). Én egy olyan csoportban voltam (5), ahol többbségében először voltak vizslatúrán, egyértelműen pozitív volt a hozzáállás, a gyerekek meg már a túra felénél kérdezgették szüleiket, hogy ugye legközelebb is eljövünk? :-) Jó kis csapat volt!!! Nagyon ötletesnek találom ezt a játékos-ismerkedős kirándulást. Emlékbe megkaptam Zeusz, Bodza, Dorka, Lola, Zsömi, Hanna, Bogár "útlevelét" az állomások pecsétjeivel. Elteszem a többi kedves emlék mellé. amit a korábbi túrákról "gyűjtöttünk be". A célállomáson kapott Vadkacsa ízű Varázslatos Csontokért külön köszönet! Nagy köszönet a készítőjének! Lefényképeztem, hogy ezek emléke is megmaradjon! Ebzeteknek nagyon ízlett, nem csodálom, hazahoztuk, hogy Golyó kuttynak is jusson, aki ma nem volt velünk, a kocsiban olyan illata volt, hogy kedvem lett volna megkóstolni. Igaz, én fahéj illatot éreztem :-))) Köszönjük a szervezőknek a mai túrát is, várjuk a következőt! Nekem is jubilemi volt a mai túra, ez volt a 25.!!! Jaj Frédikém, Blekikém!

T. Mari, Hanna, Bogár


 


40. Vizsla Túra Galéria
2011. március 28. hétfő40. Vizsla Túra köszönőlevele
2011. március 27. vasárnap


stamp_1.jpgKöszönjük annak a 145 vizslának és gazdájának, akik részt vettek az idei harmadik, sorrendben a 40. Vizsla Túrán 2011. március 27-én, vasárnap Érden a Fundoklia-völgyben! Örülünk, hogy a különleges, jubileumi alkalmat egy rendhagyó játékos akadályverseny keretében ilyen nagy társaságban ünnepelhettük meg!
Találkozzunk 2011. április 8-9-10-én Dobogókőn a Walden Hotelben a Vizsla Weekenden, illetve 2011. április 17-én, vasárnap a 41. Vizsla Túrán! A helyszín még szervezés és engedélyeztetés alatt!


A 40. Vizsla Túrán összegyűlt regisztrációs pénzt (50.000 Ft) az alábbiakra használtuk fel:

 • vizslaezres3.jpgLili ivartalanítási műtétjének költsége
 • a 40. Vizsla Túra akadályversenyének költségei
 • a 40. Vizsla Túra sütiköltsége
 • 3x3 ajándékcsomag költsége a 41. Vizsla Túrához
 • 100 db kullancskiszedő csipesz költsége a 41. Vizsla Túrához
 • kitelepülés költsége a Vecsési Gyereknapra
 • · extra anyagi támogatás a Vizslamentőknek
39. Vizsla Túra farsang helyezettjei:
2011. február 25. péntek


farsang.jpg

 • Hegedüs Andrea, Borsó, Katicabogár, Nyakörv
 • Fehér Zoltán, Saci, Supersaci, Sampon
 • Somodi Katalin, Pötyi, Tehén, Nyakörv
 • Komáromi Judit, Lili, Tehén, Nyakörv
 • Sipos Dénes, Málna, Angyalka, Takaró
 • Tóth Szilvia, Bori, Sütőtök, Nyakörv

Gratulálunk nekik!
39. Vizsla Túra köszönőlevele
2011. február 24. csütörtök


stamp.jpgKöszönjük annak a 137 vizslának és gazdájának, akik a váratlan helyszínváltozás ellenére részt vettek az idei második, sorrendben a 39. Vizsla Túrán 2011. február 20-án, vasárnap Budakalászon a Kavicsbánya-tónál! Örülünk, hogy farsangi felhívásunknak ismét sokan tettek eleget és szebbnél szebb jelmezes vizslával találkozhattunk. Köszönjük a Chudleysnak, hogy a sátornál nemcsak hasznos kutyatáplálási tanácsokkal, de finom teával is ellátták a gazdikat! Köszönjük nekik továbbá, hogy a 3 legfiatalabb vizslát, a 3 legidősebb vizslát és a 3 legmesszebbről érkezett vizslát is megajándékozták. Köszönjük továbbá a Vakkantó.hu webáruháznak és a The Critter Casualnak a jelmezes vizsláknak átadott ajándékaikat!
Találkozunk 2011. március 27-én, vasárnap! A helyszín még szervezés és engedélyeztetés alatt!


A 39. Vizsla Túrán összegyűlt regisztrációs pénzt (119.000 Ft) az alábbiakra használtuk fel:vizslaezres3.jpg

 • 2011-es januári stábtalálkozó költségei
 • Samu vizsla eledele: 50% kedvezménnyel a Chudleystól
 • Zizi vizsla orvosi költségeinek utolsó részlete
 • 2 db új egészségügyi táska és teljes felszerelése
 • Morzsi vizsla orvosi költségei
 • Samu vizsla virtuális örökbefogadása 10 napra a NOÉ Állatotthonban


39. Vizsla Túra Galéria
2011. február 21. hétfő2011. január 21. péntek

vélemények.jpg
"Kedves vizslatúra stáb és vizslatúra résztvevők! Számomra külön öröm, hogy végre sikerült pár fórumozóval személyesen is megismerkedni. Köszönjük ezt a szuper napot Nektek és mindenkinek jó pihenést kívánok!"


"ó idő,jó szervezés és minden adott volt egy tömeges kutyás kiruccanáshoz Nagyon jó volt minden,rajtunk kívül csak a kutyák érezték jobban magukat a téli tavaszban. Köszi a stáb tagoknak mindent”38. Vizsla Túra Galéria
2011. január 21. péntek38. Vizsla Túra köszönőlevele
2011. január 17. hétfő


stamp_ok.jpgKöszönjük annak a 141 vizslának és gazdájának, akik részt vettek az idei első, sorrendben a 38. Vizsla Túrán 2011. január 16-án, vasárnap a Kamaraerdőben! Örülünk, hogy a Vizsla Túra 4. születésnapját ekkora társasággal ünnepelhettük meg közösen! 
...és köszönjük a chudleys blue400x200.jpg - nak, akik a csudiszép sátruknál nemcsak hasznos kutyatáplálási tanácsokkal, de finom falatokkal is ellátták a gazdikat és a vizslákat! Nekik köszönhető továbbá, hogy a 3 legfiatalabb vizsla, a 3 legidősebb vizsla és a 3 legmesszebbről érkezett vizsla ajándékot is kapott a Kamaraerdőben! Találkozunk 2011. február 20-án, vasárnap Solymáron!

(A Vizsla Túra éves túra- és helyszínnaptára már olvasható a Facebook rajongói oldalunkon!)


vizslaezres3.jpgA 38. Vizsla Túrán összegyűlt regisztrációs pénzt (119.000 Ft) az alábbiakra használtuk fel:

 • anyagi hozzájárulás 22 vizsla chipezéséhez
  dr. Bendzsel Dániel állatrovosnál a Hungarovet Rendelőben
 • Zizi vizsla orvosi költségei (2. részlet)
 • teafőzési alapanyagok a 37. Vizsla Túrához
 • 150 db csokimikulás a 37. Vizsla Túrához
 • domainnevek és a honlapüzemeltetés 2011-es évi díja