AktuálisPowered by NetOffice

2013. szeptember 16. hétfő
 

 

A 7. Vizsla weekend és a 64. Vizsla Túra köszönőlevele.

 

Köszönjük annak a 30 vizslának és 41 gazdinak, akik a hétvégét velünk töltötték Szegeden.

A pénteki napsütésben a szegedi belvárosi hídon át a Stefánián végigsétálva érkeztünk el a MEGLEPETÉSpontra, a Szegedi Hajóállomásra, ahol a Vizsla Weekend résztvevőit egy városnéző hajókirándulás várta. A hajókázást követően jutottunk el a szegedi Móra Ferenc Múzeum lépcsőjéhez, ahol csoportfotózást tartottunk.

DSC_0038.JPG

 Fotó: K.Z.

Újszegedi szálláshelyünkre visszatérve láttunk neki a halászlé főzésnek, ami nagyon finom volt, de sajnos túl sokára készült el...!
A péntek esti hatalmas mennyiségű és nagyon finom somlói galuskáért ezúton jár köszönet Mazsola és Zeusz gazdájának, a Kajdácsi családnak - illetve külön köszönet Kajdácsi Csenki Ritának! 

A szombati esős, borús hangulatot a helyi friss lángos enyhítette. A finom feltéteket (sajt, tejföl) ezúton is köszönjük a Vizsla Túra stábtagjának, Redenczki Attilának! 24 vizslát és 38 gazdit szerencsére semmi sem tudott ezen a napon eltántorítani a túrázástól a Tisza-Maros partján. Az ártérben kialakított sétányon, majd az egyre vadabb csapásokon folytatódó kirándulásunkat azonban az egyre erősebb esőzés sajnos lerövidítette. 
A szombat délutáni MEGLEPETÉSprogram keretében, a Vizsla Túra feliratú lovaskocsikkal először egy kört tettünk a belvárosban, majd megérkeztünk a Dugonics térre. A beígért "fagyizás kutyabarát helyen" és a "csoportos séta a főutcán" programok természetesen a szemerkélő eső ellenére sem maradtak el...!

3.jpg 2.jpg

Fotó: Frank Yvette. (delmagyar.hu)

A vasárnapra rendelt príma kirándulóidőben 55 négylábúval és mintegy 85 gazdival látogattunk el a Mélypont emlékhelyhez. A négylábú résztvevők igencsak örültek a gyakori pihenőknek és a fürdési lehetőségnek a Tiszában.

Mindent összevetve úgy érezzük, a szegedi Vizsla Túra jól sikerült. Jó volt újra pár napra együtt lenni, vizslásokként. A nem kívánt eseményekért és az ebből adódó kellemetlenségekért ezúton kérünk elnézést minden résztvevőtől. A hibáinkból tanultunk és a szükséges következtetéseket levontuk! Reméljük, azért jól éreztétek magatokat...
Hálásan köszönjük Redenczki Attila stábtagunknak a sok munkát, a szervezést, az engedélyek beszerzését és a meglepetés programokat, valamint a többi stábtagnak a segítséget!

Visszajelzések azoktól, akik ott voltak:

 

(Új hozzászólást, a "Belépés/Regisztráció"-n keresztül bejelentkezve lehet tenni.)