VizslaPartyPowered by NetOffice


Emma

Dóczi-Tóth Eszter és Tollár Mónika:
Vizsla Alvópóz Fotókiállítás a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ két épületét összekötő III. emeleti függőfolyosón.
 
Sok-sok vizslagazdi kívánságára és legnagyobb örömére, Rozsdás anyukájának köszönhetően 2008. januárjában elindult a rekeszizmokat alaposan megdolgoztató blog-oldal, a
Vizsla Alvópóz Verseny.
Ez a kiállítás csupán néhány különleges képet tud bemutatni abból a hatalmas mennyiségű fotóból, ami a honlapon összegyűlt. Reméljük, a képek mindenkit megnevettetnek és megérintenek, elvarázsolnak és elgondolkodtatnak majd – akár van kutyája, akár nincs.

“Ők nem kutyák, hanem Vizslák
- így punnyadozni is vizsla-módra szeretnek.
Ez a blog róluk, illetve a számtalan alvási stílusról szól,
beküldött képeitek és leírásaitok alapján,
hogy aztán közösen eldönthessük majd,
melyik kutty rendszeresítette a legrafináltabb, legkacagtatóbb, legelérzékenyítőbb,
legsatöbbibb fekvőpózt.”

(Dóczi-Tóth Eszter)

Sok-sok vizslagazdi kívánságára és legnagyobb örömére, Rozsdás anyukájának köszönhetően 2008. januárjában elindult a rekeszizmokat alaposan megdolgoztató blog-oldal, a Vizsla Alvópóz Verseny. 
A „megmérettetésre” bármilyen, bármekkora, bárhonnan való és bárhogyan alvó vizsla képével lehetett (és lehet a mai napig) nevezni.
A Vizsla Túra szervezőstábja és közel 700 fős csapata is boldogan állt a kezdeményezés mellé.
Ez a remek, vizslás csapat ismét kiemelkedő összefogni tudását bizonyítva, nem kis aktivitással adta kézről kézre az örömteli információt, ily’ módon közös erővel és hévvel alkotva meg a cseppet sem hétköznapi oldalt.
A lelkes gazdiknak, no és természetesen a főszereplőknek köszönhetően, mára már közel 200 négylábú fotója lett ország – világ számára megcsodálható.
Ez a kiállítás csupán néhány különleges képet tud bemutatni abból a hatalmas mennyiségű fotóból, ami a honlapon összegyűlt.
Reméljük, a képek mindenkit megnevettetnek és megérintenek, elvarázsolnak és elgondolkodtatnak majd – akár van kutyája, akár nincs.

A kiállított vizslák és gazdáik nevei:
Alfi/Duncsák Ági, Bandi/Kovács Vera, Berci malac és a kisvizslák/Wéber Ági, Brúnó/Kosik Lilla, Dancsi/Kováts Imre, Dorka/ifj. Sebők István, Emma/Tollár Móni, Falko/Kovács Dóra, Frédi/Thúróczy Mari, Gyuszika/Jederán György, Hyper/Zagyi Anikó, Ida/Csörgő Tamás, Kyra és Chili/Domán Szilvi, Luna/Sörös Kornélia, Marcipán/Horváth Renáta, Mona/Tomcsányi Tímea, Rozsdás/Dóczi-Tóth Eszter, Sam/FKriszta


A kiállítás május 6. és június 2. között tekinthető meg ingyenesen 0-24 óráig.

További információk >>