AktuálisPowered by NetOffice

2017. január 22. vasárnap

A Vizsla Túra alapításának 10. évfordulójának ünneplése után újabb programmal készülünk!

Hatalmas előkészületi munkával szerveztük illetve jelenleg is szervezzük a
Vizsla Túra 2017. év egyik kiemelkedő és nem éppen rendhagyó programját!
 

hajo0.jpg
Talán elsőként, a világon először!
- Családi, kutyás hajókirándulás

A négylábú családtago(ka)t most sem kell otthon hagynod, hiszen együtt utazhatunk hajóval a Dunán, ami eddig még sosem volt lehetséges. A 14 év alatti gyerekeknek a részvétel ingyenes, ráadásul a felnőttek utazási költsége is picivel kedvezőbb, mint a menetrendszerinti hajójáratokon. 

A BUDAPEST - VISEGRÁD - BUDAPEST hajókirándulással egybekötött túrát 2017. június 25-i napjára tűztük ki.
A korábbi felmérésünk alapján elmondhatjuk, hogy sokan fogtok velünk utazni, ezért érdemes minél előbb regisztrálni, hiszen a hajó kapacitása korlátozott.
Indulás Budapestről 8:15 órakor, várható visszaérkezés Budapestre kb. 17:00 - 18:00 óra között
További részleteket a gyülekező pontos helyéről és idejéről e-mailben küldünk értesítést.

Program:hajo01a.jpg

Vizsla Kalandorok csapata
a "Családi, kutyás hajókiránduláson" sem tétlenkednek!

Visegrádig, a közel 3 órás hajó úton TRÜKKVERSENYT szerveznek. Amellett, hogy a kutyáink figyelmét is lekötjük, mi Gazdik is jól fogunk szórakozni.
A játék lényege olyan kutyás trükk bemutatása, mint pl. jelre ugat, fekszik, pitizik vagy bármi más, amit szívesen és örömmel elvégez a gazdinak. 1 kutyával több trûkk is bemutatható illetve a gazdi több kutyával is nevezhet. A nevezési díj kutyánként 1 csomag DENTASTIX vagy bármi, ami Neked otthon felesleges és szívesen ajánlod fel. A részvételért a felajánlásokból lehet válogatni. Nevezni a helyszínen lehet. A legeslegjobbak különdíjban részesülnek. Máris lehet gyakorolni, 
KALANDRA FEL!
Akik nem ismernek trükköket, ne csüggedjenek el, rájuk is gondoltunk, hiszen kapitánysapkában pózolhatnak egy vagy több fotó erejéig. A fotók ingyenesen letölthetők lesznek a facebook albumból.
Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy nem a jelentkezési sorrendben töltődik fel a hajó, hanem a befizetés sorrendjében. Szóval hiába jelentkeztél már januárban, ha a későbbi jelentkezőkkel illetve befizetőkkel megtellik a hajó. Így sajnos lemaradtok. :(
A jelentkezési és a befizetési határidő vége egyre közeleg, nehogy lemaradj.
Jelentkezési és befizetési határidő: 
2017. május közepe!

Visegrádra érkezés után kirándulás vagy túra vagy fakultatív program. (pl. ebéd, fagylaltozás, séta, Duna-parti fürdőzés a kutyáknak)
Kilátó látogatás egyénileg: Alsóvár-Salamon Torony (belépő!) Visegrádi Fellegvár (belépő!) vagy akár a Zsitvay-kilátó (belépő)
KÜLÖN ENGEDÉLYT KAPTUNK, hogy kutyáinkkal látogathatjuk a fenti kilátókat! :)


Egyéni választás szerint 12 és 15 óra között a la carte ebéd, a kikötőtől kb. 400 méterre található Palotaház Étkek Háza épülete, Esztergom irányában, ahol a vizsláink jelenléte nem jelent problémát. 

Utazási költség:hajo02.jpg

Budapest - Visegrád - Budapest, Felnőtt: 3.500 Ft./fő

Lehetőség van Vácon is csatlakozni hozzánk, fel illetve leszállási lehetőséggel, hogy ne kelljen emiatt Budapestre utazni (ha nem lesz felszálló, nem kötünk ki)
Vác - Visegrád - Vác, Felnőtt: 2.500 Ft./fő

Gyerekeknek 14 éves kor alatt nem kell fizetni, ingyenes!
A részvételi hozzájárulást (1.000 Ft./kutya) a hajón gyűjtjük.

A feltüntetett ár csak az oda-vissza utazási költséget tartalmazza, az egyéb programok költségét. pl, ebéd, fagylaltozás illetve belépők árát nem.

Amennyiben kutya nélkül jönnél velünk kirándulni, akkor a  e-mail címre várjuk jelentkezésed mielőbb, de legkésőbb 2017. május közepéig.

Az előzetes ONLINE regisztráció elengedhetetlen, hiszen a hajó befogadóképessége korlátozott!

Nagyon fontos!
A hajó bérlése tetemes összeg, ezért az utazási költséget előre kell fizetni. (túráinkon, átvételi elismervény ellenében Kollár Mihály gyűjti illetve már átutalással is. (információ: vagy e-mail címen)
- Kizárólag azokat a jelentkezéseket tudjuk sorrendben figyelembe venni, akik előre 2017. május 14-ig befizetik az utazásiköltséget. (2017. április 30. Révfülöp)
- Amennyiben a szükséges létszám nem áll majd rendelkezésre, (ami elég valószínűtlen) ebben az esetben a hajókirándulás elmarad és az utazási költség visszafizetésre kerül. 
- 2017. május 14-ig bárki visszaléphet, az átvételi elismervény ellenében visszafizetjük az utazási költséget.
- Ha valaki lekési a hajót vagy május 14. után jelzi, hogy nem tud eljönni, ebben az esetben sajnos nem tudjuk visszafizetni az utazási költséget, hiszen a hajó bérleti díját már befizettük.
- A bérelt hajó nem menetrend szerinti járat, azért az előre vagy más járatokra váltott jegy nem érvényes valamint a helyszínen nincs lehetőség jegyvásárlásra.
- Hajón a póráz használat kötelező, szájkosár és oltási könyv (vagy állatútlevél) pedig feltétlen legyen nálad.
Ennek megléte felszálláskor ellenőrzésre kerül(het), hiánya esetén a beszállás megtagadható. Ezt sajnos tudomásul kell venni.
- Gazdinak teljes felelősséget kell vállalnia kutyája viselkedéséért.

- A hajót mindenki saját felelősségére veszi igénybe. A szervezőktől semmilyen kártérítés nem követelhető.


ajandek_doboz.jpg
A Platinum-Natural.hu 
a négylábú utasokat
meglepetéssel várja!

 platinum_logo.png


ajandek_doboz.jpg

 
Meglepetéssel vár a MANUQ Collar and Leashmanuq.jpg is.
Tudtad, hogy a túrák helyszínein történt vásárlásaiddal a
Futrinka Egyesület Magyar vizsla SOS - Hungary-t támogatod?
Minőségi nyakörvek a gyártótól!