Aktuális







Powered by NetOffice

2012. december 10. hétfő

Kedves Vizsla túrások!

Mozgalmas, eseményekkel és klassz kirándulásokkal teli év van mögöttünk… Büszkén mondhatjuk, hogy túl vagyunk az 56. Vizsla Túrán és egy hónap múlva a 6. születésnapunkat ünnepeljük!

Ezúton szeretném megköszönni minden stábtagnak a 2012-es évet: azt a sok munkát, intézkedést, szervezést, jelenlétet, áldozatot, időráfordítást, aminek köszönhetően a 11 túra keretében jártunk a Kamaraerdőben, Csobánkán, Pusztavacson, Városlődön és Pesthidegkúton, valamint Pátkán, Pilismaróton, Újhartyánban és Fóton.

Büszkeséggel tölthet el minket, hogy ebben az évben olyan – remélhetőleg hagyományteremtő - programsorozatokat indítottunk útjára, mint a Vizsla Túra Fesztivál Újhartyánban (Kollár Misinek köszönhetően) és a Vizsla Vadászati Workshop (Csillik Gábornak köszönhetően). Tiszteletünket tettük és ajándékokat vittünk két alkalommal a Bálint Ágnes Emlékházba is, ahol pár perc erejéig Irma néni és Károly bácsi bőrébe bújhattunk... :o)
Nyáron kétszer is Vizsla weekendeztünk: Városlődön (Kollár Misinek köszönhetően) és Pilismaróton (Mayer Balázsnak köszönhetően).

Külön köszönet jár továbbá Tajthy Gabinak, Kollár Misinek és Mayer Balázsnak azért a hatalmas mennyiségű, szívvel teli munkáért, ami nélkül a mélyrepülés után nem következhetett volna szárnyalás!

Értékes ajándéka a sorsnak, hogy stábunk legfiatalabb tagja, Tajthy Gabi és Oláh Zsolt kisfia számos túránkon vehetett részt – még a mamája pocakjában! A január 13-i napot épp ezért nem csak az 57. Vizsla Túra miatt, de őmiatta is nagy izgalommal várjuk… :o)

Őszintén remélem, hogy a kutyáink is – persze Emmát leszámítva - boldogok, hogy Vizsla túrások vagyunk és hogy sokáig képviselhetjük együtt a már-már szállóigévé vált szlogenünket: „Amíg a Földön vizsla lesz, addig Vizsla Túra is lesz!”

Mindenkinek nagyon boldog, vizslaszagú ünnepeket kívánok!


 Tollár Mónika
 a Vizsla Túra alapítója