Aktuális







Powered by NetOffice

2010. június 25. péntek


kutyi_flood.jpg

Az árvíz miatt bajba jutott emberek érdekében az ország nagy része összefogott, hogy segítsen.  Állataikat azonban sokszor kénytelenek voltak magukra hagyni, így azok menhelyre kerültek. Ráadásul több menhelyet közvetlenül is sújtott az ár, és mivel eddig is csak napról napra éltek, a mostani károk nagyban megnehezítették dolgukat. Nem egyszer az élelem, az orvosi ellátás kárára kellett az elszenvedett károk helyreállítását finanszírozni.  De még így is sokminden hiányzik: van, ahol az élelem ázott el, van, ahol a kenneleket kell újraépíteni. Sok kutya beteg lett a fertőző, hideg vízben való kényszerű tartozkodás miatt, mire kimenekítették őket. Ezek a menhelyek önerőből már képtelenek mindezt megoldani, eddig is mind erejükön felül teljesítettek a szerencsétlen sorsú állatok megmentése érdekében. 
Most segítség nélkül már képtelenek talpra állni és folytatni küzdelmüket. Pedig sok száz, sok ezer állatnak ők az utolsó remény az életben maradásra.

(Olvass tovább a részletekért)


 

 


Ezért szerveztük - három állatvédő szervezet, a Felelős Állatbarátok Egyesülete, a Vigyél Haza Alapítvány és mi, a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület ezt a segélykoncertet. 
Ha szeretnél segíteni ezeknek az állatoknak, akkor gyere el, és egyúttal remekül fogsz szórakozni! Felhívásunkra azonnal az ügy mellé állt számos művész (részletek a plakáton). Itt valóban minden forint bevétel az ügyre fordítódik: mindenki önkéntesen és térítés nélkül dolgozik a jó cél érdekében.

Gyere el Te is, vagy lepd meg belépőjeggyel szeretteidet!

Segítsünk együtt az állatoknak, ők csak ránk számíthatnak!

http://www.szabadter.hu/programok/koncert/4736-2010-julius-8-csuetoertoek-koncert-az-arvizben-bajbajutott-kutyak-es-allatmenhelyek-javara.html

Kérünk Benneteket, küldjétek el minél több helyre ezt a hírt, hogy minél többen eljöjjenek.

A bevétel minden forintja a bajbajutott menhelyek megsegítését szolgálja. A koncert bevételéből a szervezés költsége sem lesz levonva, mert azt a támogatók tették lehetővé. Minden egyes jegy ára, minden egyes sms vagy átutalás teljes egészében az ország azon menhelyei között lesz szétosztva, amelyek a leginkább rászorultak e nehéz helyzetben. Tárgyi felajánlásokat is fogadunk a számukra!

Kérünk, segíts nekik!

Kardos Szilvia
Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület