Aktuális







Powered by NetOffice

2009. január 13. kedd


2_VT torta2.jpg

A Vizsla Túra megalapításának 2. évfordulója alkalmából ezúton szeretnék személy szerint köszönetet mondani mindazoknak, akik egykor segítettek vagy a mai napig segítenek nekem abban, hogy a kirándulások hónapról-hónapra megvalósulhassanak.  

Külön köszönetet szeretnék továbbá mondani Albert Lucának, Hajdók Fruzsinak, Kolonics Attilának, Komlósi Editnek, Koronczay Péternek, Kupás Anitának és Ferinek, Németh Szilvinek, Prédli Beának, Villányi Sandynak, akik kutyáikkal a legelső túra óta nemcsak rendszeres résztvevői a Vizsla Túráknak, de a kezdetektől fogva a mai napig oszlopos tagjai szervezőcsapatunknak. 

Ezúton szeretnék továbbá ismét megemlékezni azokról a kutyákról, akikkel az elmúlt két év során a Vizsla Túrák jóvoltából ismerkedhettem meg, s akik jelenleg sajnos már nem lehetnek köztünk; név szerint Daniról, FülesrőlFrakkról, HunorrólLiliről és Sárkányról. Kedves emléküket az In Memoriam menüpontban őrizzük.  

Végül kiemelten szeretnék megemlékezni arról a két kutyáról, akik örökre kiemelt szereplői maradnak a Vizsla Túra történetének: Pöszkéről (Szabó Trixi kutyájáról), az egyik alapító vizsláról, akit 2007. júliusában, közel 2 éves korában ütött el egy vonat és Galócáról (Komlósi Edit kutyájáról), szervezőcsapatunk fontos vizslatagjáról, akit 2008. augusztusában, 13 és fél éves korában egy fertőzés vitt el. Pöszke helyét Trixinél azóta Angi vizsla, míg Galóca helyét Editnél Csipike és Marci vizslák vették át gazdáik életében és szívében - konkrét és átvitt értelemben egyaránt.

Tollár Mónika, a Vizsla Túra alapítója