AjánlókPowered by NetOffice

2010. május 27. csütörtök

image001.jpg

Miért éppen a Hotel Caramell****?
Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik.


aussen3.jpg
Van egy hely, ahol a természet lágyan fonja körül az emberi kéz alkotta pihenőt, ahol nyugodt a környék, s az épület tájolása, valamint a házban uralkodó harmónia mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy a vendég pihenése nyugodt, kikapcsolódása teljes, feltöltődése maradandó legyen. 

Már belépéskor érezheti, hogy egy másutt nem tapasztalt környezetbe lép: ugyanis a Feng Shui elvei alapján emelt, és energetikai egyensúlyt megvalósító épület számtalan különlegességgel büszkélkedhet. 
Az egyedi illatok, a barátságos színek, a távol-keleti hangulatú berendezés, a személyes törődés magáért beszél, és elvarázsol minden ide érkezőt. 
CST-3516_1.jpg


A bükfürdői Hotel Caramell**** széleskörű kínálatának köszönhetően minden korosztály megtalálja a számára megfelelő szolgáltatást, legyen szó testi, lelki, vagy szellemi feltöltődésről, gyógyulásról, passzív vagy aktív pihenésről - nem csak a nyár derekán, hanem a hideg időszakokban is, mikor szívesen összebújunk társunkkal.


CST-3649.jpgCST-4124.jpgA házban igénybe vehető, több mint 60 holisztikus, wellness illetve egyéb gyógyászati kezelés. Az egészség megteremtésének kínálata gondos válogatás eredménye, melyek között az eligazításban, tájékozódásban és választásban szakképzett kollégák segítenek. A szakemberek tanácsai kiterjednek az egészséges táplálkozásra, és a megfelelő életmód kialakítására egyaránt.
CST-3603.jpg
A teljes kikapcsolódás része a meditációs, belső harmóniát adó, lelki egyensúlyunkat fejlesztő programok nagy választéka, mint például a jóga, a fizikumot is igénybe vevő Tai-chi, vagy az energetikai tisztító Chi Kung. 


A szálloda folyamatosan bővíti szolgáltatási körét, hogy a visszatérő a vendégek az újdonságok okozta élvezeteknek is hódolhassanak. 
CST-3323.jpg
A Hotel Caramellt**** ajánljuk mindenkinek, aki különleges, életre szóló élményekre vágyik. 

Ismerje meg Ön is a Hotel Caramell**** különleges világát, és kerüljön harmóniába Önmagával és a külvilággal!

Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik.

image002.gif