Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2009. július 28. kedd


P7260334_stamp.jpg

Köszönjük annak a 69 vizslának és gazdájának, akik a korai találkozási időpont ellenére részt vettek az idei hetedik, sorrendben a 24. Vizsla Túrán 2009. július 26-án, vasárnap, Pilisborosjenőn, az Egri Csillagok forgatási helyszínén!
Közkívánatra, illetve a nyári utolsó túra tapasztalatai alapján a jubileumi, 25. Vizsla Túrán szeptember 27-én, vasárnap újra Pilisborosjenőn találkozunk, hogy ez alkalommal egy hosszabb túraútvonal során azok is láthassák ezt a csodálatos helyszínt és tájat, akiknek most nyáron nem volt alkalmuk velünk lenni!


vizslaezres3.jpgA 24. Vizsla Túrán összegyűlt pénzt (50.000 Ft) az alábbiakra használtuk fel:

Vérmezői Kornél vizslakeverék kutya orvosi ellátásának finanszírozása.
Kornélt 2009. július 28-án a Vérmezőn egy nő szó szerint kidobta az autójából. A rémült eb megpróbált a kocsi után szaladni, ekkor ütötte el egy autó, aminek a vezetője segítségnyújtás nélkül hajtott tovább. A sérült állathoz a helybeli kutyások riasztották az állatmentőket. A kutya dr. Wladárék állatorvosi rendelőjébe került, ahol azonnal megműtötték. Megállapították, hogy három helyen tört el a lába, platinát és csavarokat kellett berakni a sérült területre. A műtét önköltségi ára 40.000 Ft volt. Kornélra jelenleg Ambrózy Mária (Linó), a Felelős Állattartásért Program vezető koordinátora "vigyáz", hogy újra egészséges lehessen, és esélye legyen egy jobb, méltóbb élethez.

kornel.jpg