Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2008. február 28. csütörtök

"Köszönet a vasárnapi csodálatos időben lebonyolított túráért, hatalmas élmény ennyi viháncoló kutyát együtt látni! Kiváncsian várom a vizslási Vizsla Túrát, remek ötletnek tartom, s magát az egész kezdeményezést is. További sok sikert Nektek hozzá!"

Sz. E. és Gizi kutya



"Keresem a szavakat, és nem igazán találok megfelelőt annak ecsetelésére, hogy micsoda élményben lehetett részünk a mai találkozón - lélekemelő, szemet-szivet gyönyörködtető, mosolyfakasztó, megnyugtató, ámulatbaejtő, szeretetteljes, szenvedéllyel teli, a világ másik oldalát megmutató érzés a 146!!! vizsla között eltölteni néhány különleges órát.
És megint rájöhettünk - ha elfeledtük volna -, hogy a VIZSLA nem kutya, hanem valami egészen más, én azt szoktam mondani, hogy négy lábon, szárazföldön közöttünk mászkáló delfinek ők, hihetetlen intelligenciát, erőt, szeretetet, ragaszkodást sugároznak felénk, amit talán nem is mindig érdemlünk ki...
Gyönyörű, meleg tavaszunk volt, a nap beragyogta a rendezvényt, amit ezúton is szeretnék megköszönni Tollár Móninak és Csapatának!"

D.-T. E. és Rozsdás kutya


"Szerintem ez volt az egyik legjobb Vizsla Túra (ha nem a legjobb!!!). Csodás helyszín, csodás idő, rengeteg csodás vizsla. Kell ennél több?
Még tetézte a dolgokat az is, hogy egész végig az úton, bárkikkel találkoztunk, legyen az nyugdíjas túracsoport, kiránduló kisgyermekes család, vagy diáksereg, mindenki csodálattal és kedves mosollyal nézte a rengeteg vizslát, Jajdegyönyörűek, Istenemdeédesek, deszépek, és hasonló megjegyzések kíséretében.
Tényleg csak pozitív reakciókat hallottam. Nem tudom másoknak mik a tapasztalataik, de részemről én most éltem át ilyet először. Sokan kérdezősködtek is, mert látták az útvonaljelzőinket. Szóval szerintem egyszerűen szuper volt minden! Ezer köszönet és hála!"

V. A. és Jade kutya


"Köszönet a nagyszerû szervezésért! Hihetetlenül jól éreztük magunkat, fõleg Benõ annak ellenére, hogy egy "kedves úr" utálom a kutyákat! felkiáltással valószínüleg rátaposott a lábára vagy véletlenül-direkt megrúgta. Szegény Benõkénk sántikált pár percig, de néhány vizslatárs és gazdi megvigasztalta, simogatta, mi pedig nagyon megijedtünk. De 13 éves kutyúrkánk pár perc múlva a hangulatnak és társaságnak köszönhetõen összeszedte magát és boldogan ismerkedett tovább fûvel-fával, pulival-vizslával, fiúval-lánnyal. Köszi mégegyszer és a következõ túrán is ott leszünk!"

Gy. Cs., Sz. G. és Benő Úr


"Sziasztok! Nem szeretném csűrni-csavarni! A LEGJOBB volt!!! Köszönjük szépen! Még mindig roppant boldog vagyok, hogy részese lehetek a csapatnak!"

A. L. és kivételesen Ottó kutya


"Én is csatlakozni szerenék az előttem szólókhoz!!!!!! Nagyon jól éreztük magunkat. Jól elfáradtunk mi is és a kutyák is! Az idő is és a csapat is remek volt! Örülünk, hogy egy ilyen remek csapat tagjai lehetünk! Remélem, hogy a jubileiumi 10. túrán is ott lehetünk! Köszünjük mégegyszer!"

H. O. és Lotti kutya


"Köszönet a jó helyszínért, a remek szervezésért (de ezt már megszokhattuk) - csodálatos volt látni ennyi vizslát egyszerre! A gyerekeknek felejthetetlen élmény volt. Az idő gyönyörű, ennél kívánni sem lehetett volna szebbet. Élmény volt nézni és hallgatni a többi kiránduló reakcióját a sok vizsla láttán Jack végre kitombolhatta magát és estére kellőképpen elfáradt. Köszönjük a lehetőséget, hogy részesei lehettünk ennek az élménynek. Mikor lesz már március 30.? Nagyon várjuk!!"

N. L., Böbe, a gyerekek és Jack kutya


"Mindannyian (Öcsivel az élen) borzasztóan élveztük a túrát, Öcsi külön köszöni a szép ajándékokat, amiket kapott, és persze alig várjuk a következõ túrát, mindenképpen ott leszünk (na jó, vihar vagy orkán esetén nem megyünk...:) )! :)"

H. T. és Öcsi kutya


"Szeretnénk megköszönni ezt a csodálatos vasárnapi napot! Jó társaság, szuper idõ, mi kellhet még?"

V. L. és Betyár kutya


"Nagyon köszönjük ezt a szép napot, mi Győrből érkeztünk Pesthidegkútra és első alkalommal voltunk Vizsla Túrán. Felejthetetlen élményt nyújtott ez a nap számunkra és természetesen Lea kutyánk ugyan csak így gondolja. Nem volt még ennyi kutya, főleg nem vizsla társaságában, örömmel tapasztaltuk, hogy ez nem okozott semmi problémát számára. Munkátokhoz sok sikert kívánunk, szívesen túrázunk veletek egy jó ügyért,- a legjobb barátért, a vizslákért és a többi kutyusért."

K. G. és Lea kutya