Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2008. április 28. hétfő


Ez a mai túra remek volt! Köszi!

Laci és Betyár


Ismét egy jó hangulatú vizslatúrán vagyunk túl. Köszönjük a szervezést. Külön örültünk, hogy Sophie nevû törpe snacinkat is örömmel fogadtátok.

Laky Barbara, Pintér Tamás valamint Sophie és Hunor kutya


 


Tegnap sikerült megint egy szép, emlékezetes napot szereznetek nekünk. Lassan hagyomány lesz, hogy ha vizslatúra, akkor gyönyörűséges időjárás. Régen jártam már Tatán  nagyon lenyűgöző volt a tó és környéke. Amolyan komótosan haladtunk, sokszor megálltunk gyönyörködni a látványban. Frédin kimondottan látszott, hogy élvezi a sétát. A vízmániája most sem hagyta el, egyszer egy pillanat alatt eltűnt mellőlem, természetesen a legnagyobb dagonya közepette lefetyelte a vizet. Mikor sikerült rávenni, hogy végre kijöjjön, elég érdekes látványt nyújtott. Az jutott eszembe, hogy Berci egy vizslamalac, Frédi meg egy malac vizsla. :-))) Egyébként jól bírta a túrát az öreg, a végén már pórázra kellett venni, mert állandóan a víz felé tartott és nem szerettük volna, ha bepottyan a tóba, ahonnan problémás lett volna kisegíteni. Az autóhoz érve beemeltük a helyére, pillanatok alatt bekucorodott, mint aki legalább három napig ki se akar jönni onnan. A hazafelé utat végigaludta, Otthon egy kis kaja ( nem kis adag igen jó étvággyal elfogyasztva) és aztán tovább alvás. Ma reggel már egész tempósan kocogott a sétánál. Lehet holnap megkérdezi, mikor megyünk legközelebb? :-))) Vendégkutyusunk (uszkár - havanesse keverék) is fantasztikusan jól érezte magát a sok hebrencs nagy kutya között!

Köszönjük, hogy ha már magunk miatt nem is jut eszünkbe, a kutyánk kedvéért elmegyünk az általatok szervezett helyekre és többszörösen nagyon kellemes élményekben lehet részünk.

T. Mari, Szilvi, Gábor, no meg Frédi és Golyó kuttyok


Bizton állíthatom, hogy ez volt eddig a legjobb vizslatúránk (szám szerint a 3.), már csak azért is mert Kifli kutya póráz nélkül teljesítette a távot - talált+szökõs kutya lévén eddig voltak problémáink.... :-) Domináns eb! Köszönjük a lehetõséget, megyünk máskor is.

Tünde


Köszönjük a vasárnapi túrát, mindenki nagyon jól érezte magát. A tó körülsétálása után megebédeltünk, aztán még felmentünk a turulmadárhoz és megnéztük az ősemberbarlangot is. A két vizsi élvezettel mászta meg a sziklákat, versenyeztek ki hová tud felmenni.Roxi és Fickó még hétfőn reggel is csak vánszorogtak a kajájukért, pedig nem kell mondanom, hogy milyen sebességgel szoktak érkezni a konyhába. A macsekok is nyugodtan kóricálhattak, nem volt erejük kergetni őket. Viszont mindenáron be akartak szállni az autóba, hátha még megyünk egy kicsit kirándulni. Alig várjuk a következő túrát!

A család, valamint a két főkolompos: Roxi és Fickó
Tóthné Mócsány Edina


Szeretném a magam és Öcsi nevében is megköszönni a tatai túrát, ez volt nekünk az eddigi legjobb (de még csak a 3.:) )! Megfelelõen hosszú táv, fürdés az ebeknek, nem csoda, hogy mi is, és Öcsi is remekül éreztük magunkat! Reméljük, hogy a következõkben már kevesebb problémával szembesültök, mint Vizsláson és Tökölön, és kicsit egyszerûbb lesz majd a szervezés... Köszönjük még egyszer:

Tamás


Nagyon köszönjük a 11. vizsla túráért végzett munkát. Ismét nagyon jól éreztük magunkat, Dorka kutya sokkal felszabadultabb volt, mint elõzõ alkalommal és - a hosszabb séta ellenére – sokkal kevésbé fáradt el. Általános félénk viselkedését legyõzve, kicsit ismerkedett és pár perce még egy játékba is beleszólt, nagy örömet szerezve ezzel nekünk. Nagyon meglepõdtünk, hogy Dorka érdemelte ki a legidõsebbnek járó ajándékot, talán nem is köszöntük meg megfelelõen: így utólag is nagyon köszönjük. Dorka mindennek nagyon örült: a szép idõnek, a közös sétának, az ajándékba kapott sípolós labdának. Ahogy esténként köszönt, mintha még mindig az élményeirõl mesélne és alig várja a következõt. : ) Üdvözlettel és köszönettel:

Koncz Kornélia, Tóth Balázs és Dorka kutya