In memoriamPowered by NetOffice

In memoriam
PÖSZKE
(2005.09.26. - 2007.07.29.)

Sajnálattal, szomorúsággal és őszinte megrendüléssel tudatjuk mindannyiotokkal, hogy a Vizsla Túra egyik alapító tagja, Pöszke (Szabó Trixi hű társa) a 4. Vizsla Túra napján reggel meghalt.

Pöszke_1.jpg   Pöszke_2.jpg  Pöszke_3.jpg

 

 

 

 

 

"Nagyon megdöbbentett Trixi kutyájának a halála. Nagyon nehéz lehet ezt elviselni."

K. D., K. F. és Lili

"Kedves Trixi! Fogadd õszinte részvétemet, annyira sajnálom Pöszkét! Olyan fiatal volt még :-( Mélyen együttérzek veled, nekem is nem olyan rég halt meg az elõzõ kutyám és rettenetesen hiányzik. Sok erõt kívánok, hogy el tudd viselni és fel tudd dolgozni a legkedvesebb barátod elvesztését."

D. Á. és Alfi

"Kedves Trixi! Még a hideg is kirázott, mikor olvastam ezt a szomorú hírt :( Nagyon sajnálom! Kitartás, Pöszke az emlékeivel mindig veled marad!"

J. K. és Roni

"Kedves Trixi! Annyira megviselt, ami történt, hogy írásra késztetett. Remélem, nem veszed tolakodásnak, csak szeretnélek megvigasztalni. Bármelyikünkkel megtörténhet ugyanez. Tudom, szörnyű lehet amit érzel. Miért történnek ilyen rossz dolgok - ki tudja? Megváltoztatni a megtörténteket nem lehet - de gondolj arra, milyen jó élete volt melletted, akkor is, ha csak ilyen rövid ideig is. Megpróbálom magamat beleképzelni hasonló esetbe és lehet, hogy hülye ötlet meg túl korai (és tudom, hogy nem pótolhatja vagy helyettesítheti Pöszkét senki), de egy új kicsi vizsla megvigasztalhatna. Talán a vele való törődés enyhítené fájdalmadat. Ne haragudj, ha ezzel esetleg megsértem Pöszke emlékét. Együtt érzünk veled!"

P. A. I. és és Lidy

"Most olvastam az oldalon Pöszkéről. Mi is párommal őszinte részvételünket küldjük!!!"

A. E. és Lajos


"Eredetileg megköszönni szerettem volna a vasárnapi túrát, mert nagyon jól éreztük magunkat, de Pöszke tragédiája nagyon megrázott, ezért nem is tudom mit írjak most. Őszinte részvétem Trixinek, együttérzek vele, nagyon sajnálom, ami történt!"

P. A. és Rozi

"Kedves Trixi! Pöszke elvesztése miatti szomorúságodban együtt érzünk Veled és nagyon sajnáljuk, ami történt."

T. Á. és családja, valamint Csipkéskúti Sári Bodza"Nagyon sajnálom az érintetteket, osztozom bánatotokban ismeretlenül is. Pöszkét megsirattam."

N. C.


"Kedves Trixi! Engedd meg, hogy ismeretlenül is, de osztozzunk fájdalmadban. Mély bánatodhoz erőt kívánunk és vigasztalódást! Két kislányommal megsirattuk Pöszkét. Sokszor ölelünk!"

F. M. és a lányok, Panni és Sári, valamint LILI


"Bár még nem jutottunk el egyetlen Vizsla Túrára sem, megrendülten olvastunk Pöszkérõl. Osztozunk fájdalmadban."

K. A. és K. J., valamint Bunny, Hubi, DankaKépek Pöszke sírjáról:
       Play  
     
««     »»
     
   

Képek Pöszke búcsú- és Angi welcome-party-járól >>