In memoriamPowered by NetOffice


In memoriam
DANI
(2005.05.08. - 2008.02.16.)

Dani_1.jpg

 Dani_2.jpg


Mély fájdalommal tudatjuk mindannyiotokkal, hogy Pál Gabriella és Frányó Levente vizsláját, Danit 2008. február 16-án el kellett altatni.
A továbbiakban az égi vadászmezőkön kergeti tovább a fácánokat. A veleszületett veseproblémáján sem Ő, sem az orvostudomány nem tudott felülkerekedni. Ezt a csatát mind Ő, mind gazdái elvesztették.
Fájdalmunkat enyhíti a csodálatos élet, amit biztosíthattak Neki és a sok-sok boldogság, amit rövid élete alatt okozott nekik.


"Kedves Gabi és Levente! Részvétemet szeretném kinyilvánítani. Átérzem a fájdalmatokat. Én 2006-ban vesztettem el Tücsi kutyámat, aki idősen, végelgyengülésben ment el. A ti veszteségetek azért nagyobb, mert fiatal életet vesztettetek el. Annak nagyon örülök, hogy lesz másik kutyátok, mert a szeretet azért van, hogy továbbadjuk. És sokan vannak, akiknek szükségük van rá. Danika, aki fentről figyel, biztosan egyetértene ezzel. Hiányozni fog."

P. B. és Risza kutya


"Szomorúan láttam a Vizsla Túra honlapján az In Memoriam oldalra kattintva, hogy újabb kedves vizslabarátunk távozott az örök vadászmezõkre. Õszinte részvétem Gabinak és Leventének, átérzem fájdalmukat."

P. A. és Rozi kutya