Aktuális







Powered by NetOffice

2008. április 28. hétfő

hattalvizsi.jpg
- avagy mindenkinek jár egy szabad délután!


Sokak kérésére keressük azokat a megbízható és felelősségteljes, kutya- és gazdabarát embereket, akik hivatásszerűen vagy önkéntes alapon vállalják alkalmanként vagy akár napi rendszerességgel mások kutyáinak sétáltatását, fél vagy egész napos foglalkoztatását.




Akik az elfoglalt kutyatulajdonosok négylábú kedvenceit elhozzák lakóhelyükről, az egyéni igényeknek megfelelően elviszik 1-12 órára sétálni, játszani, elfoglalni, majd az előre egyeztetett időpontban haza is viszik az ebet.
Ezen akciónkkal próbálunk segítséget keresni és találni olyan kismamáknak, elfoglalt embereknek, háztartásbelieknek, idősebbeknek vagy betegeknek, akik átmenetileg és bármilyen okból kifolyólag nem tudnak napi szinten órákat szánni a kutyázásra.
Hatalmas előny, ha az ajánlott személy saját kutyával is rendelkezik, aki rendszeresen csatlakozik a napi sétához, játékhoz.

Fontos, hogy fentiek kizárják a kennelbe, ketrecbe, lakásba, pincébe, hátsó kertbe, udvarba zárásnak még csak a gondolatát is!

További részletek, egyeztetés és ár természetesen megegyezés szerint!
Kizárólag olyanok ajánlásait várjuk, akik valóban komolyan veszik ezt a feladatot - akikben tehát az ajánló személyes tapasztalatai alapján maximálisan meg lehet bízni.

Akik jelentkezni szeretnének a következő űrlap kitöltésével tehetik meg: "Dogsitternek jelentkezem"
Az érdeklődők pedig itt láthatják a jelentkezettek listáját: "Jelentkezők listája"